Інтернет-портал Niezalezna.PL 19 жовтня 2022

Інтернет-портал Niezalezna.PL 19 жовтня 2022
282000 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Зона вільного слова» (SWS) продовжує співпрацю з українським «Незалежним Медіа Форумом»

У штаб-квартирі Telewizja Republika представники «Зони вільного слова» Томаш Сакєвіч і Катажина Ґойська зустрілися з відомим українським журналістом і дипломатом Юрієм Щербаком. Щербак є головою Ради українського «Незалежного Медіа Форуму». Співпраця між SWS та NMF посилюється, дозволяючи читачам з обох країн пізнати точку зору сусідства.

Домовленості, досягнуті зацікавленими сторонами, стали результатом кількамісячної співпраці українських та польських журналістів, яких об’єднало спільне протистояння ідеології рашизму та агресії Росії щодо України, – читаємо на сайті www.uacenter.media.

Під час зустрічі Томаш Сакевич подякував Юрію Щербаку за «послідовне піклування про польську тематику та вагомий внесок у формування дружби та взаєморозуміння» між польським та українським народами. Щербак також є активним учасником засідань Клубів «Gazeta Polska».

У рамках співпраці Independent Media Forum почав публікувати польський та англомовний контент на сайті www.uacenter.media .

На порталі Niezalezna.pl вже кілька місяців публікуються матеріали українською мовою.

Тепер на головній сторінці нашого сайту (ліворуч, над списком текстів) з’явився постійний банер , який вказує на сайт Незалежного Медіа Форуму.

Запрошуємо відвідати сайт наших партнерів.

ЗМІ • 19 жовтня 2022 18:56

Матеуш Томашевський | Niezalezna.PL

Теги: SWS,Telewizja Republika,Niezalezna.PL,Матеуш Томашевський,«Gazeta Polska»,Томаш Сакєвіч,Катажина Ґойска, IMF, Independent Media Forum, www.uacenter.media, Незалежний Медіа Форум, Незалежний український медіацентр у Європі, Юрій Щербак
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео