Сумщина: Заняття з командирами батальйонів тероборони і добровольчих формувань

Сумщина: Заняття з командирами  батальйонів тероборони і добровольчих формувань
245068 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
На одній з ділянок місцевості у Сумській області проведено планові заняття з командирами добровольчих військових формувань та батальйонів територіальної оборони.
– Відповідно до рішення командувача оперативно-стратегічного угруповання військ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, проведено заняття зі зміцнення обороноздатності, – повідомив командир оперативно–тактичного угрупування військ генерал-майор Олександр Нестеренко.
За його словами, дуже важливим залишається питання оборони населених пунктів.
– Не менш важливою складовою військової справи є й підтримання командирами особистих навиків, що потім дає успіх в ході прийняття відповідних рішень із застосування підлеглих підрозділів, – зауважив він.
Під час занять особовий склад також вивчав загальну будову і порядок застосування протитанкових засобів, а також надання першої медичної допомоги на полі бою.
Разом переможемо!
 
Відділ зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних Сил ЗС України
 
 
Теги: Сумська область, Вірю в ЗСУ,Відділ зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних Сил ЗС України, Агресія росії в Україні,Новини України та світу,вісті з регіонів,генерал-лейтенант Сергій НАЄВ,генерал-майор Олександр Нестеренко, Незалежний український медіацентр у Європі, Незалежний Медіа Форум, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF
Автор: uacenter.media

uacenter.media, ua.mediacenter.eu@gmail.com,

01001 Київ, вулиця Хрещатик 10, +38 067 461 6900, +48 609 00 6656

© Міжнародний благодійний фонд

«Незалежний Український Медіа Центр у Європі», 2022

© Yurii SCHERBAK, 2022   © Valentyn KONDRATIUK, 2022-2023

Мої відео