Форбс – інструмент пропаганди в росії. Звернення журналістів Європи

Форбс – інструмент пропаганди в росії. Звернення журналістів Європи
254790 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щодо ваших зв’язків з кремлівским пропагандистом Магомедом Мусаєвим

  Ми, представники журналістських спілок України та інших країн Європи, вітаємо рішення Ради директорів Forbes скасувати продаж Вашого шановного видання Остіну Расселу, який є «обличчям» російського олігарха та агента Кремля Магомеда Мусаєва. Таким чином зірвано плани представників країни-агресора зробити Forbes важливим інструментом російської пропагандистської машини. А така загроза, як свідчать матеріали журналістських розслідувань, була цілком реальною.

 Водночас ми не можемо сприймати без обурення той факт, що, попри всі докази протиправної діяльності зазначених осіб, оприлюднені багатьма авторитетними журналістами-розслідувачами, та застереження виборних високопосадовців у США, Forbes все ще продовжує ділові зв'язки із російським агентом впливу Магомедом Мусаєвим. Як взагалі можна пояснити, що Forbes довірив свій бренд у Росії ліцензіату, який є повпредом Кремля? А після стількох місяців загарбницької війни Росії в Україні хіба можна миритися з тим, що він досі має Вашу ліцензію?!

 Ми просимо вас вжити невідкладних заходів, щоб виправити цю неблаговидну ситуацію, відкликавши ліцензію, видану Магомеду Мусаєву на видання Forbes у Росії. Тим самим Мусаєв буде позбавлений можливості діяти від вашого імені в Росії і не плямуватиме своїм іменем сторінки вашого поважного видання. Будь ласка, усвідомте,  що доки цього не буде зроблено, Ви бодай мимоволі потураєте російській людиноненависницькій пропаганді.

 З повагою

 

Голова спілки журналістів Литви Дауніус Радзявічус

Голова правління Латвійської асоціації журналістів Ілля Козіньш

Голова Польської Асоціації журналістів Кшиштоф Сковронський

 

 

 

 

 

 

Теги: forbes,Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum, IMF, www.mediaforum.news
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео