Будучність держави Україна й існування російської федерації несумісні

Будучність держави Україна й існування російської федерації несумісні
281305 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зеленський оголосив єдину мету перемоги України у цій війні – відновлення суверенітету на всій території України в міжнародно визнаних її кордонах. Правда, ще в додатку є різні репарації, сатисфакції, трибунали, гаагські суди...

А як же сама московія як держава, її падлючий путіно-леніно-сталіно-царськолюбський народ? Залишити все це лайно і далі на планеті?

Пане Верховний, Ви напевне ще не усвідомлюєте, що Вами визначена небезпечна мета... Адже пройде короткий час, московія оклигає від втрат у цій війні, зробить належні висновки, вивчить уроки і вторгнеться в Україну знову, можливо в останнє. Для України востаннє.

Світ наступного разу Україну не захистить, бо ступінь ризику його безпеці, економіці, політичній толерації суспільства владі буде стократ вищим, аніж зараз. Історія знає трагедії народів і країн, якими світ жертвував заради свого блага. Не захист від московії, а ліквідація цієї держави до решти, коли на її території постануть країни, які не нестимуть жодної загрози Україні, – ось справедлива і достойна Українського народу мета нашої перемоги у цій війні.

Членство України в ЄС і НАТО, поновлення ядерного потенціалу мають бути не метою, а засобами нищення московії. Тільки звільнення своєї власної території – це відстрочення наступної, близької і, того разу, нищівної для України війни.

Якщо ж не теперішня влада, то воюючий народ має сам для себе і країни поставити іншу мету – ліквідувати ворога в межах його життєвого простору. І за для цього всі способи згодяться і є виправданими.

Фізична ліквідація лідерів московії і тих, хто їх спонсорує, диверсії з якомога більшим числом людських втрат...

Україна має поставити за пріоритет підтримку суб'єктів московської федерації у перспективі їхнього унезалежнення. Впевнений, що до цієї святої мети і місії, нової доктрини України долучаться усі країни світу, які колись були упосліджені московією, а тепер є на вістрі загрози від московії.

Чи наважиться діюча в Україні влада на таку доктрину нашої перемоги? Така мета під силу лише стовідсотково українській за складом і суттю владі.

Мета України у цій війні має бути рівно великою і рівноцінною тій, що проголошена метою московії! Так само пекельною має стати відповідь ЗСУ на вбивства українських військовополонених, безневинних дітей і цивільних громадян!

Якщо ж ні, то не буде прощення нам за невідплату від загиблих. Рівновелика відповідь ворогу – неосудна! Україна зобов'язана правдиво, чітко і однозначно оголосити на увесь світ свою місію і мету – звільнити Землю від злоякісної виразки – від московії!

І ця війна – єдиний, безвідкладний, останній шанс позбутись імперії ЗЛА – московської імперії.

Валерій ІВАСЮК

Про автора: Валерій Івасюк –  киянин, народний депутат України 1-го скликання, доктор медичних наук, ексзаступник Міністра охорони здоров’я України, депутат Київської міської ради, радник Президента України.

Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео