Українських дітей знову депортовано до російської федерації

Українських дітей знову депортовано до російської федерації
379261 ПЕРЕГЛЯДІВ

У черговий раз із Луганщини рашисти вивезли за межі України 76 українських дітей. Загалом до росії насильно, незаконно депортовано, викрадено і вивезено понад 234 000 українських дітей різних категорій, в тому числі сиріт і напівсиріт із вадами. Реальної цифри вивезених ніхто не може назвати. Росіяни активно всиновлюють цих діток, ховають, розвозять по різних територіях і, згідно з різними джерелами, утримують у непристосованих приміщеннях, школах. Україна позбавлена можливості відстежити умови утримання і поводження з депортованими дітьми.

Все це є агресивною політикою російської держави, яка чинить геноцид української нації. Йде війна, і керівництво білокам'яної користається ситуацією. Тому громадськість, незалежні медіа, ми всі українці у світі маємо мобілізувати можливі інструменти впливу, міжнародні інстанції, в тому числі й Червоного Хреста, ООН для повернення до України кожної української дитини, незаконно викраденої військами рашистів. Потрібен шум, інформаційна атака на рос федерацію. Потрібно виходити під рос посольства в різних країнах світу, потрібна реакція Світового Конгресу України та міжнародної місії на території рашистів з приводу визволення дітей. Навіть думка про їх стан не дає спокою, а неконтрольованість поведінки з ними  ̶  просто вбиває.

Захистімо своїх дітей  ̶  це наше майбутнє, це наш священний обов'язок перед Богом і вбитими рашистами батьками в Україні!

 

Микола Голомша, український юрист і політик

Світлина з Фейсбук-сторінки Миколи Голомши

Теги: IMF, Independent Media Forum, www.uacenter.media,Незалежний український медіацентр у Європі,Незалежний Медіа Форум
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео