Польські військові навчають цивільне населення самообороні та виживанню

 Польські військові навчають цивільне населення самообороні та виживанню
188269 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Проведи з нами суботу, а ми навчимо тебе як захищатися». Військові навчають цивільних осіб у Польщі.

Враховуючи розширення масштабів російської агресії проти України та зростаючу небезпеку для Польщі, Міністерство національної оборони РП запрошує всіх охочих взяти участь в одноденних безкоштовних навчаннях у сфері оборони та самовиживання в умовах надзвичайних ситуацій.

Навчання відбудуться у 17 військових підрозділах на території Польщі. Їх мета  ̶  збільшити відчуття безпеки й розуміння загроз, а також навчити цивільних осіб поборювати ці загрози.

Для участі в проекті запрошуються особи у віці 18-65 років. Для кожного учасника гарантується харчування й страховка на час навчань. У програмі  ̶  тренування зі зброєю, основи виживання, контактна боротьба, медична допомога, військова топографія.

Вважається, що такими навчаннями зацікавляться десятки тисяч поляків, готових захищати свою країну від російської агресії.

Єжи Слоневський, оглядач Незалежного Медіа Форуму

 

Світлина з сайту Pan Polski

Теги: SWS, GazetaPolska,Tomasz Sakiewicz,Strefy Wolnego Słowa,TVRepublika, IMF, www.uacenter.media,niezalezna.pl, Independent Media Forum, Незалежний Медіа Форум, Незалежний український медіацентр у Європі, Юрій Щербак,Ядерна зброя,Анджей ДУДА,Військові навчання, Польські військові,Єжи Слоневський
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео