Gazeta Polska Daily: Успіх Польщі, успіх України

Gazeta Polska Daily: Успіх Польщі, успіх України
332698 ПЕРЕГЛЯДІВ

Успіх Польщі, успіх України

Рішення направити танки Німеччини, а потім США в Україну завершує створення великої коаліції, більшої, аніж ми думали, що її можна буде створити лише місяць тому. Все почалося з польської пропозиції відправити «леопардів», яку, хоча й дуже добре сприйняла більшість країн ЄС, Німеччина відхилила.

Вона не тільки не хотіла посилати свої танки, а й блокувала перекидання «леопардів» з інших країн. Тим часом кількох днів роботи нашої дипломатії та співпраці з союзниками з Великої Британії та США вистачило, щоб Німеччина передумала.

Є шанс, що західні машини створять значні бронетехнічні сили, здатні зламати оборону Росії. Крім реальної матеріальної підтримки (танки «Леопард» чи «Абрамс» незрівнянно кращі за російські), це політичний сигнал про те, що Захід не здається і збільшує допомогу Україні. Це серйозне попередження для Росії, що вона не може виграти цю війну.

Однак цей сценарій міг би виглядати зовсім інакше, якби в Польщі не було належної влади.

Томаш Сакєвіч | Niezalezna.PL

Gazeta Polska Daily

Теги: Томаш Сакєвіч, Польща й Україна: реалії і перспективи, Gazeta Polska Daily, Niezalezna.PL,Tomasz Sakiewicz, SWS,Strefy Wolnego Słowa, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео