Павло Романюк. Чорна меса. Війна «Імперії Зла» проти світової цивілізації

Павло Романюк. Чорна меса. Війна «Імперії Зла» проти світової цивілізації
367825 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Павло Романюк. Чорна меса. Україна на передньому краї війни «Імперії Зла» проти світової цивілізації". Есеї і статті. Упорядник та автор світлин Андрій Бережина

Історична тяглість, яка змінює образ століть і сенс якої виповнюють усе нові покоління, то начеб завмирає, то нараз вибухає.

Сьогодні повернення на круги своя найбільшої континентальної держави межі І-ІІ тисячоліть – Київської Русі-України, Святої Русі, подібно до обертання Колеса Фортуни, має трагічні падіння і героїчні знесення, виповнені вищим змістом буття не лише України, Європи, а й світової цивілізації. 

Тепер, на межі ІІ і ІІІ тисячоліть, відбуваються тектонічні геополітичні зміни. В їхньому епіцентрі – на нашу біду та воістину історичне покликання! – знову Україна. Це шанс повернути і виповнити новим планетарним змістом велич і славу справжньої Святої Русі. Доля кожного із нас укотре збіглася не лише з долею Незалежної України, а й із майбутнім світовлаштуванням. Вирішується не лише ким українцям бути, але взагалі – бути чи не бути…

Пост-ординський проект – Московія/Росія (колись біла, потім червона, а днесь триколорна), означена як біблійна «Імперія Зла», перебуває після краху СРСР у стані напіврозпаду. Євразійський Чорнобиль загрожує планеті. І спорудити ізоляційно-захисний саркофаг над зоною смертельної великоімперської радіації під силу лише об’єднаним прогресивним силам добра.

Три українські Майдани, як фактори національно-державного виборювання нової України, – спадкоємниці великої Княжої Русі, могутньої Козацько-Гетьманської держави, троїстої епопеї визвольних змагань ХХ століття, – закономірно трансформувалися задля цивілізаційного спасіння людства у вже міжнародний Майдан Світової Революції Гідності.

Украм, яким колись «судилося бутим останніми», знову випала місія стати першими. Кращими. Вищими. Із поверненням на славетні предківські круги своя, шляхом найвеличніших посвят, жертовності і героїки. Цим і переможемо!

Слава Україні!

Це видання вийде друком наприкінці грудня 2022, Ваші замовлення адресуйте на сторінку видавництва "Пам'ятки України: Видавець" у Фейсбуці: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063929839739 або на телефон: +380674616900 (Viber, Telegram, WhatsApp)

Теги: Павло Романюк,Чорна меса, Незалежний український медіацентр у Європі,Незалежний Медіа Форум, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF,Проголосуй за видання книги
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео