РЕБ вирішить, хто переможе у війні дронів і технологій

 РЕБ вирішить, хто переможе у війні дронів і технологій
225894 ПЕРЕГЛЯДІВ
Хто стане переможцем у війні дронів і технологій — вирішить... РЕБ.
Сьогодні спілкувався з неймовірними профі, які продивилися на рівні частот кожен сантиметр українського фронту. На них полюють «з того боку» усім, що тільки може наносити шкоду. А вони — вміють знайти орка навіть по годиннику із блютуз.
 
Я пишаюся тим, що ми тепер — одна команда. Яка вироблятиме мобільний комплекс РЕБ. Не можу показати і розказати все — занадто дорогоцінні деякі подробиці.
Військові кажуть, що у цій технології не може бути дрібниць. Мобільність, швидке пересування, радіус дії — українські засоби радіоелектронної боротьби повинні мати більшу технологічність, ніж російські.
Не громіздкі антени, а «нафарширований» технологіями пікап. Він під’їжджає на лінію зіткнення, гасить зв’язок противника, засліплює «Зали» та «Орлани», щоб вони не коригували «Ланцети» по наших позиціях. А в цей час наші дрони відпрацьовують проти ворога.
В нас ВЖЕ немає зайвого часу. Перевага у РЕБ потрібна на вчора. Тому ми швидко приймаємо рішення і у зв'язці з військом — готуємо масштабну протидію ворогу.
Ми задавимо їх — на землі і в небі. Це я вам обіцяю.
 
Не скажемо де і не скажемо з ким, але сьогодні розширюємо нашу співпрацю по виготовленню засобів мобільного РЕБу.
Це — новий етап нашого амбітного і масштабного проекту. Нагадаємо, ми хочемо "зробити невидимою" для ворога кожну бригаду ЗСУ.
З виду — це просто пікап із боксами в кузові й ноутбуком в салоні. Але насправді ці машини здатні посадити російські Орлани, Зали, Ланцети та інші безпілотники на відстані до 15 кілометрів.
Пеленгують, визначають локацію і блокують роботу всього цього російського непотребу, який шкодить нашим ЗСУ: ударних і розвідувальних дронів, точок скупчення радіозв'язку і навіть можуть зіпсувати навігацію літакові. А потім дуже швидко міняють локацію, зберігаючи особовий склад та техніку. Обладнання у цих машинах німецьке, італійське та французьке. Комплектація, програмне забезпечення, запасні частини, виробництво — українські. Робочі руки - нашої команди.
Перший комплекс РЕБ вже пройшов бойові випробування. Я особисто бачив фото ZALA та Орланів, яких цей красень посадив, зберігши життя бійців та темп наступу. Після перемоги покажемо)
А оскільки на війні нема дрібниць, хлопці одразу замовили в нас обладнання для підтримки цих та інших засобів боротьби. Це ПАРМ, генератори та шини, які допоможуть ефективніше працювати у важких погодних умовах зими.
Чим більше та сучасніше український РЕБ — тим менше російського непотребу в українському небі.
Аби перемогти, нам необхідно випереджати російську армію в технологіях, засобах та озброєнні, - підсумовує Президент Петро ПОРОШЕНКО.
 
 
Теги: Петро ПОРОШЕНКО,РЕБ, Агресія Росії в Україні, Незалежний Медіа Форум, IMF, www.mediaforum.news, Independent Media Forum
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео