Стояти одною ногою в «русском мірє» не вийде – затягне

Стояти одною ногою в «русском мірє» не вийде – затягне
380609 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Не можна вимагати від усього світу підтримати Україну у війні з росією і одночасно відзначати «день воїнів-інтернаціоналістів», які для Афганістану були окупантами.

Не можна прагнути розірвати із совком і одночасно залишати 8 березня і 9 травня національними святами. Так само, як і не можна хотіти осучаснення України і намагатися забабахати нове сексистське свято.

Не можна хотіти декомунізації і одночасно в Києві чіплятися за збереження назв проспектів Воздухофлотскій і Правди. Один був названий більшовиками у 1923 році після окупації України, інший – на честь совєцької комуністичної газети «Правда». Та ще й при цьому насмерть битись проти перейменування обох проспектів на честь Європейського Союзу і НАТО, які зараз допомагають Україні вистояти і вижити.

Не можна прагнути стати членом Євросоюзу і одночасно закривати очі на цензуру у ЗМІ, утиски незалежних медіа, корупцію, порушення прав людини, знищення парламентаризму та місцевого самоврядування і колаборацію влади з проросійським ОПЗЖ.

Стояти одною ногою в «русском мірє» не вийде – затягне. Тому треба вивільнятись абсолютно в усьому. Навіть коли це стосується особистих інтересів.

Володимир АР'ЄВ, народний депутат України

Теги: Верховна Рада України,Володимир Ар'єв, Думки вголос,Гримаси "русского міра", Агресія росії в Україні,Свобода слова, Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum, IMF, www.uacenter.mediВерховна Рада України, www.uacenter.media
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео