СУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МИРНОГРАДСЬКОЇ ЛІКАРН

381589 ПЕРЕГЛЯДІВ
У межах гуманітарних ініціатив командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва до Мирноградської центральної міської лікарні передано апарат ультразвукової діагностики «Canon Xario 200G» вартістю 2 400 000 грн.
Як зазначив командувач, даний медичний заклад обраний невипадково, адже його персонал працює з великим навантаженням. Лікарі взяли на себе обслуговування мешканців інших населених пунктів Донеччини, де через ведення активних бойових дій зруйновано всі заклади охорони здоров’я.
– Апарат було передано від благодійного фонду “Міжнародна асоціація підтримки України” завдяки роботі проєкту людської безпеки “Кусаноне” Посольства Японії в Україні. Він має всі необхідні візуальні налаштування та розрахунки, що потрібні лікарю для будь-яких досліджень. Апарат оснащений таким сучасними методом досліджень як компресійна остеографія, яка дозволяє визначити наявність онкологічного захворювання у пацієнта, – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв. – Але головна його цінність полягає в тому, що тепер в районі проведення бойових дій медики матимуть можливість продуктивніше виконувати свою непросту роботу, в саме ефективніше рятувати й лікувати людей.
Командувач додав, що українські військовослужбовці, виконуючи свою місію, не тільки боронять рідну землю зі зброєю в руках, але й допомагають цивільному населенню.
– Ця допомога є особливо необхідною саме там, де мирні мешканці потерпають від жахів війни. Ми бачимо проблеми і знаємо, як їх вирішувати, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Слід зазначити, що апарат ультразвукової діагностики “Canon Xario 200G” є одним з найсучасніших та досконаліших у своєму класі. Функції апарату дозволяють використовувати діагностичну систему у будь-якому місці лікарні або клініки попри відсутність джерела електричного струму, а висока якість візуалізації та широкий спектр застосувань системи Xario забезпечує оптимальну допомогу пацієнтам.
Завдяки бездротовій роботі, цей апарат УЗД поєднує відмінні характеристики та дуже високу мобільність.
Разом переможемо!

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео