Вітання Сергія ТОМІЛЕНКА, голови Національної спілки журналістів України

Вітання Сергія ТОМІЛЕНКА, голови Національної спілки журналістів України
257474 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановні колеги й колежанки!

Рік 2022-й , який приніс кожному з українців неймовірні випробування нашої стійкості, нашої солідарності й здатності виживати, добігає кінця.

Кінець року – це нагода озирнутися на пройдений шлях та подякувати тим, хто підтримував на цій важкій дорозі. Ми були разом у найскладніші дні. За цей рік понад 2000 журналістів та журналісток і майже 150 редакцій одержали допомогу від Національної спілки журналістів України за підтримки міжнародних партнерів. Ще більше колег скористалися нашими консультаціями та інформацією, аби відновити та продовжити роботу.

Від початку повномасштабного вторгнення ворога спілка перейшла у режим роботи 24/7. Ми створили мережу Центрів журналістської солідарності, підтримували колег в умовах обстрілів, евакуації, відключення світла та зв'язку, в окупації та в зоні бойових дій, в Україні та за кордоном. Ми шукали для вас житло, транспорт, техніку, місця для роботи, одяг та взуття, медикаменти – все для того, щоб ви й далі інформували українців і весь світ. Дякуємо вам за стійкість та за відданість професії. Це був повсякденний героїзм журналістів і журналісток!

Кінець року – це час надії на те, що все найгірше в нашому житті залишиться в минулому. Це час сподівань на прийдешнє – добре, щасливе та значуще.

Нині ми також сповнені оптимізму та надії.

Віримо в те, що головною темою статей і сюжетів журналістів 2023 року стане Перемога України. Що наші медіа міститимуть цікаві й важливі розповіді про початок відновлення країни, про повернення з-за кордону мільйонів співвітчизників, про вступ України до Євросоюзу та НАТО, про заслужене покарання воєнних злочинців.

Напередодні Нового року, ми маємо право бути оптимістами.

Національна спілка журналістів України в ці Різдвяні й Новорічні дні щиро хотіла б побажати всім журналістам, усім працівникам ЗМІ, в Україні і не в Україні сущим, щоб наступного 2023 року стали реальністю найоптимістичніші сподівання. Хай світло прийде на нашу землю, у наші оселі й душі, хай радість від справжньої надії осяє розум і серце кожного з нас, а випробування змінюватиметься достатком і впевненістю у завтрашньому дні! 

Журналісти важливі! 

З повагою

Сергій ТОМІЛЕНКО і команда Національної спілки журналістів України

Теги: Сергій Томіленко,Національна спілка журналістів України, Незалежний Медіа Форум, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео