Партія «Євросолідарність» вимагає винести на голосування закон про заборону московської церкви

Партія «Євросолідарність» вимагає винести на голосування закон про заборону московської церкви
196857 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Євросолідарність» вимагає винести на голосування закон про заборону московської церкви, який обіцяли ухвалити до минулого Великодня – Герасимов

Фракція «Європейська Солідарність» вимагає від керівництва Верховної Ради врешті-решт винести на голосування законопроєкт про заборону церкви московського патріархату, який мав бути розглянути ще рік тому. Про це на брифінгу заявив співголова фракції Артур Герасимов.

«Жорстка вимога «Європейської Солідарності» – в перший же день проголосувати нарешті закон, який влада чомусь боязливо не виносить в зал. Закон про заборону російської православної філії ФСБ в Україні. Бо я особисто пам’ятаю, як керівництво Парламенту обіцяло нам це зробити до Великодня минулого року», – нагадав Герасимов.

«Сьогодні вже рік пройшов. Росіяни вбивають священиків ПЦУ. Ця філія ФСБ в Україні не дозволяє відспівувати наших воїнів. І це задовольняє владу? Тому наша вимога – вже найближчого засідання законопроєкт про заборону цієї філії ФСБ має бути ухвалений парламентом», – наголосив Артур Герасимов.

Теги: Європейська солідарність, Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео