Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО: Українці, запалімо Свічку Пам’яті! Пом’янімо! Згадаймо! НЕ вибачимо і не простимо!

Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО: Українці, запалімо Свічку Пам’яті! Пом’янімо! Згадаймо! НЕ вибачимо і не простимо!
267302 ПЕРЕГЛЯДІВ

 До уваги читачів: Думки і вислови авторів публікацій не завжди збігаються з позицією Незалежного Медіа Форуму, який обстоює принципи свободи слова і віросповідання.

Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО:

«Українці, запалімо Свічку Пам’яті! Пом’янімо! Згадаймо!

НЕ вибачимо і не простимо!»

 

Кожна остання субота листопаду для моєї родини є Свічкою Пам’яті не лише за безвинно убієнними голодною смертю в 1932-1933 рр. 10 млн 500 тис. українцями, серед яких 4 млн дітей...

В Миргородському районі на Полтавщині, звідки я і мої батьки родом, покоїться 22 моїх рідних і двоюрідних дядьків і тіток, з них семеро — у віці від 3-х до 12 років, вбитих голодною смертю.  Села  Новоселиця і Попівка, де відповідно народилися моя мама (1916 р. н.) і тато (1905 р. н.) були занесені на так звану «чорну дошку». Що вона означала, сподіваюся, що сьогодні знають всі українці… Про страшний голодний МОР знаю з дитинства від бабусі і батьків. Моїм дітям  про Голодомор розповідала моя мама, їх бабуся… Мої онуки про нього знають від мене і моїх синів…

Будучи народним депутатом, після направлення неодноразових депутатських запитів, я добився у травні 2009 року порушення кримінальної справи № 475 за фактом вчинення геноциду в Україні в 1932-1933 роках (ч. 1 ст. 442 ККУ) і допомагав слідчій групі СБУ в пошуку за кордоном доказів. Отримані фактичні дані і документальний фільм були долучені до матеріалів справи як докази…

13 січня 2010 року Апеляційний суд міста Києва постановив, що керівники комуністичного тоталітарного режиму СРСР Сталін (грузин)  Каганович (єврей), Хатаєвич (єврей), Чубар (єврей), Молотов (росіянин), Постишев (росіянин), Косіор (поляк) з метою переслідування національно-визвольного руху в Україні та недопущення побудови і утвердження незалежної української держави, шляхом створення життєвих умов, розрахованих на фізичне знищення частини українців спланованих ними Голодомором 1932-1933 років, умисно організували ГЕНОЦИД частини української національної групи, тобто вчинили злочин, передбачений ч.1 ст. 442 КК України.   

 

Дякую всім, хто добивався встановлення ПРАВДИ про Голодомор-геноцид!

 

Обов’язково напишу, яка була розгорнута брутальна війна антиукраїнськими силами в Україні і за кордоном, щоб не допустити ухвалення законопроекту «Про Голодомор 1932-1933 років в Україні» (2006),  внесеного Президентом України Віктором Ющенком.  Як керівництво Генеральної прокуратури (Медведько, Пшонка та ін.) відмовилося порушувати кримінальну справу (я добився, щоб це зробила СБУ). Як Москва  в союзі з партією регіонів (Янукович) і комуністами (Симоненко) в парламенті добивалися, щоб не було судового рішення про визнання Голодомору геноцидом українського народу. Як делегація росії в ПАРЄ блокувала розгляд цього питання і як зрадник-втікач  Янукович заперечив визнання Голодомору геноцидом українців.

Багато розповім вам про ті події, безпосереднім учасником і свідком яких я був…  

 

Уважно прослухав звернення Зеленського з нагоди 90-х роковин Голодомору-геноциду українців в 1932-1933 роках. Звернення проникливе… Та звучало воно не щиро, фальшиво. Не до кінця була сказана правда про згадувані ним голодомори.

Сподівалася, що Зеленський скаже про встановлену експертною комісією кількість українців, вбитих голодною смертю більшовицьким єврейським режимом на чолі зі Сталіним.

Євреї постійно нагадують людству, що під час Голокосту було вбито 6 млн їх співвітчизників.

Зеленський вживав слово «мільйони» померлих. Якщо він не назвав число жертв від трьох голодоморів в Україні (повинен був знати висновки експертів, готуючи звернення!), то скажу я.

Згідно висновків комплексних судових експертиз, завершених в 2020 році:

 — під час масового штучного голоду 1921-1923 рр. в Україні було знищено 3 млн 500 тис. українців;

— від масового штучного 1946-1947 рр. голоду померло 1 млн. 500 тис. українців;

— під час Голодомору-геноциду 1932-1933 рр. більшовицький єврейський  режим знищив 10 млн 500 тис. українців, низ 4 млн дітей.

Вдумайтесь. Трьома штучно організованими голодоморами було вбито 15 млн 500 тис. українців!!!

 

 

 

Нагадаю, що 32 країни світу, а також Європейський парламент і ПАРЄ визнали Голодомор в Україні 1932-1933 років ГЕНОЦИДОМ Українського народу.

Ізраїль і росія (правонаступниця СРСР) не визнають Голодомор геноцидом українців, оскільки його організаторами були керівники комуністичного тоталітарного режиму в СРСР євреї-більшовики Каганович (єврей, ідеолог геноциду українців), Хатаєвич (єврей), Чубар (єврей), Молотов (росіянин), Постишев (росіянин), Косіор (поляк) на чолі з тираном Сталіним (грузин).

 

Українці, прошу Вас подивитися це відео (21 хв.):

 

">

 

Головними виконавцями геноциду українців на місцях були євреї-більшовики — керівники каральних органів ОДПУ СРСР ( Ягода Єнох Гершенович — єврей) і ДПУ УРСР (Балицький Всеволод Аполонович — єврей).

На керівних посадах в органах ДПУ Української РСР в 1932-1933 роках перебувало 75 осіб, них 50 (66,6%) — євреї.

Фашистський режим путіна продовжує геноцид українців…

 

 

Слухаючи виступ Зеленського, постійно згадувалося цинічне глузування Зеленського і «95-го Кварталу» над геноцидом українців, який був названий «сеньйор Голодомор» і за який президент не вибачився до цього часу.

 

Перед вбивцею українців, воєнним злочинцем Кадировим Зеленський вибачався неодноразово за образу його релігійних почуттів…

 

Вибачитися перед українцями за «сеньйора Голодомора» у єврея-малороса не вистачає духу…

 

Українці, запалимо Свічку Пам’яті. Пом’янемо. Згадаємо поіменно рідних. НЕ вибачимо і не простимо вбивць українців!

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО,

Герой України,

кавалер ордену ООН "Діяння на благо народів",

медалі ЄС "Європа – союз цінностей",

член ПАРЄ (2006-2010),

почесний голова СОУ, генерал-лейтенант

 

  

Теги: генерал Григорій Омельченко,90-річчя Голодомору, Незалежний Медіа Форум, www.mediaforum.news, Independent Media Forum
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео