Володимир Білінський. Герої України. Історична трилогія

Володимир Білінський. Герої України. Історична трилогія
248705 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Герої України. Історична трилогія", автор Володимир Білінський

Торкаючись важливого завдання переосмислення національної історії українців та їхніх безпосередніх  предків, видатний письменник, автор історичних бестселерів “Країна Моксель, або Московія”, “Москва Ординська” Володимир Білінський (1936-2022) писав про толочків у сучасній Україні: «Російські міфи не мають права на пропагування в українській історичній науці! Українська наука має бути побудована на суцільній правді. Якщо ми цього не зрозуміємо, то навіки залишимося на узбіччі історії. Отож, вирішуймо, що нам робити з українською історичною наукою та як нам із неї прибрати явних і прихованих недругів».

Український народ віками боровся за свою НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, можливо, довше за інші народи. У часи запеклої непримиренної боротьби гинули його найкращі сини, доньки… Здавалось часом, що український народ вже ніколи знову не збереться на черговий етап боротьби, але МИ знову і знову вставали. Запекла боротьба за українську ідентичність, незалежність і гідне місце серед народів світу триває і тепер, в час жорстокої російської агресії проти України.

Для того, щоб українці не знали свого минулого, не шанували своїх справжніх героїв, послідовно фальшували минуле, підсовували перекручені версії історії «благодійники» Катерина II і Йосип Сталін, а за ними – і путін.

В останніх своїх творах «Нестор Махно», «Генерал Шухевич», «Лейтенант Олексій Берест», які складають трилогію і вперше повністю публікуються у цьому виданні вже після відходу у Вічність автора,  з притаманною документальною прискіпливістю він правдиво змальовує події часів Визвольних змагань і Другої світової війни: підступність україножерів-більшовиків, звитягу воїнів УПА, каральні операції москалів, масові вбивства та вивезення до Сибіру. Цинічної брехнею про «махновцев» і «бандєровцев» нас зомбували українців окупанти, а тепер ще й прагнуть «денацифікувати».

Історичну трилогію Володимира Білінського «Герої України» можна вважати його заповітом нам, українцям, – читати, щоб знати правду, цінувати українських героїв, для того, щоб мотивовано йти на сучасний фронт російсько-української війни, героїчно захищати Батьківщину від московського агресора.

Це видання отримає путівку у світ, якщо Ви проголосуєте за нього за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhNYc5iUdKwJKNdlv-eCGPoQ89QyMSdIhwU2_s1P4kCkJKhA/viewform

Світлина: Shatterstok, 2022

Теги: Володимир Білінський,Історична трилогія, Незалежний український медіацентр у Європі,Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum, IMF, www.uacenter.media
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео