Міністерство культури та інформаційної політики ухвалило новий склад Наглядової ради Українського культурного фонду

Міністерство культури та інформаційної політики ухвалило новий склад Наглядової ради Українського культурного фонду
192762 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство культури та інформаційної політики ухвалило новий склад Наглядової ради Українського культурного фонду в четвер, 8 лютого, повідомляється на веб-сайті МКІП.

Згідно з цим повідомленням, до нового складу Наглядової ради УКФ увійшли Олеся Жураківська, художня керівниця театрально-видовищного закладу культури "Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра", та Володимир Шейко, генеральний директор державної установи "Український інститут", за квотою Президента.

МКІП також включило до складу Наглядової ради в. о. генерального директора-художнього керівника Національного ансамблю солістів "Київська камерата" Богдану Півненко та генеральну директорку FILM.UA Group Вікторію Ярмощук.

У результаті інтернет-голосування членами ради від закладів культури обрані Олександр Книга, генеральний директор – художній керівник Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша, та Юрій Савчук, генеральний директор Національного музею історії України у Другій світовій війні. Меморіальний комплекс.

Володимир Bоробей, директор товариства з обмеженою відповідальністю "ППВ МЕРЕЖІ ЗНАНЬ", та Богдан Логвиненко, голова громадської організації "Українер", представлятимуть громадські об'єднання.

Нагадаємо, що наглядова рада є одним з органів управління Українського культурного фонду і складається з дев'яти осіб, призначених Президентом, МКІП, закладами культури та громадськими об'єднаннями. Голову ради обирає вісім членів, а МКІП затверджує їхній наказ.

Повноваження членів Наглядової ради тривають три роки, і одна особа не може обіймати посаду члена ради Фонду понад два строки поспіль.

Український культурний фонд є державною установою, створеною у 2017 році з метою розвитку національної культури та мистецтва, а його діяльність координується МКІП.

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео