Не маєте криптовалюти? Все одно жертвуйте для України!

Не маєте криптовалюти? Все одно жертвуйте для України!
191185 ПЕРЕГЛЯДІВ
Перша колекція NFT від GHF: NFT-писанки для України
Війна в Україні завдала жахливої ​​шкоди українському народу, в тому числі і хранителям його багатої культурної спадщини. У боротьбі за незалежність України багато хто втратив життя, інші – засоби до існування.

Фонд глобальної спадщини продовжує підтримувати цих сміливих людей, але нам потрібна ваша допомога.

Наступного тижня, 14 жовтня, у День захисника України, Фонд Глобальної спадщини запускає колекцію Pysanka NFTs for Ukraine з нашою першою в історії роздачею NFT для підтримки українців у сфері культури та мистецтва, які втратили свої доходи. Кошти від цього аукціону підуть на стипендії працівникам культури України, які продовжують, без зарплати, охороняти українську культурну спадщину та мистецтво.
NFT Drop - 10/14!

Що таке писанка?

© 2015 Том Бог
Ми раді, що ви запитали! Писанка — традиційна українська писанка. Зазвичай створюються в останній тиждень Великого посту, писанки (у множині від писанки) символізують силу та добробут і є важливою ознакою української спадщини. Перегляньте наш останній блог, щоб дізнатися більше про історію писанки!
Вивчайте більше

Партнерство з The Giving Block

Giving Block і Global Heritage Fund працюють разом, щоб підтримати соціальний та економічний добробут громад шляхом збереження матеріальної та нематеріальної культурної спадщини. Ви можете робити криптовалютні пожертви на нашому веб-сайті , а віджет Giving Block дозволяє робити внески в усіх основних валютах. Хочете підтримати наші зусилля в Україні, але не маєте криптовалюти? Зробіть пожертву до Фонду глобальної спадщини тут .

Дізнайтеся більше про вихід нашої першої в історії колекції NFT, відвідавши art.globalheritage.io .

На знак солідарності,



Нада Хоскінг
Фонд глобальної спадщини, виконавчий директор
Теги: Нада Хоскінг Фонд глобальної спадщини,Пожертви,Культура України, Писанки, IMF, www.uacenter.media, Independent Media Forum, Незалежний український медіацентр у Європі,Незалежний Медіа Форум, Пам'ятки України
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео