Микола Голомша: Путіну варто пригадати слова Петра І про українців

Микола Голомша: Путіну варто пригадати слова Петра І про українців
211091 ПЕРЕГЛЯДІВ

На думку путіна, коли він обстрілюватиме наші мирні міста, поселення, народ перелякається і впливатиме на ініціативу перемовин з рашистами. Але такі дії лише посилюють злобу і лють українського народу та підіймають ще більший дух і завзяття нашої армії. 

Цей старий пень не читав вислів петра І про український народ.

Дослівно для тупих на раші: «Сей малороссийский народ и зело умен и зело лукав: он, яко пчела любодельна, дает Российскому государству и лучший мед умственный, и лучший воск для свещи Российскаго просвещения, но у него есть и жало. Доколе россияне будут любить и уважать его, не посягая на свободу и язык, дотоле он будет волом подъяремным и светочью Российскаго Царства; но коль скоро посягнут на его свободу и язык, то из него вырастут драконовы зубы, и Российское царство останется не в авантаже».

Путіну ці слова варто було зарубати на носі назавжди, а не сіяти нісенітниці, які підкидали українські біглі колаборантами (янукович з компанією та медведчук), корумповані чиновники. Разом з тим, не нюхати дурної трави у шаманів, які також мають свій інтерес, і вміють «гарно» підказати, спрямувати, щоб позбутись імперського ярма.

Щоденні рашистські злочини поглиблюють відповідальність. Але, на жаль,  гинуть українці, мирні люди, діти. Тому я висуваю громадські ініціативи щодо впливу на органи світопорядку, які б мали зупинити цю безглузду машину смерті. Стає зрозумілим, що путін і його армія програють, і тому завдають нищівних ударів по цивільному населенні. Так бути не повинно. Світ має вказати на його місце, але  відповідно до Глави 7 Статуту ООН, вироком спеціального Трибуналу як країни-терориста, а не умовляннями та миротворенням, бо це сатана.

Микола ГОЛОМШАдоктор філософії в галузі державного управління, Заслужений юрист України, громадсько-політичний оглядач  

 

Теги: IMF, Independent Media Forum,Незалежний український медіацентр у Європі,Незалежний Медіа Форум,Микола Голомша, www.uacenter.media,Новини України та світу
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео