Грузинська загадка походження російського диктатора владіміра путіна

Грузинська загадка походження російського диктатора владіміра путіна
174684 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Мало хто в Україні знає про справжню історію народження і життя російського президента-терориста владіміра путіна. Він завжди приховував своє життя за тісними лаштунками від світу. 

Глибоке дослідження провела польська журналістка, письменниця-документалістка, репортерка, кандидатка в лауреати Нобелівської премії 2005 року Крістіна Курчаб-Редліх. 2016 року у Варшаві вона презентувала цікаве дослідження – книгу «Вова. Володя. Владімір. Тайни Росії Путіна», яка стала сенсацією року. Видана лише польською мовою.

Із 1990 по 2004 рік Крістіна Курчаб-Редліх працювала кореспонденткою польських засобів масової інформації в Росії. Бачила справжні реалії існування тих, хто так активно підтримував і підтримує свого царя-ідола. В одному з інтерв'ю на Польському Радіо після початку виходу цієї книги вона сказала: «Я жила в Росії, спілкувалася з багатьма росіянами… Я бачила, як Путін повертає Росію на 30-50 років назад. Я думала, що ціни на нафту зросли – ця країна розквітне, як цим людям буде легко. Потім я їздила Росією, бачила, що дороги страшні, людям дуже важко жити. Що пропаганда залишається пропагандою, але нічого не змінюється… Путін нічого не робить для народу. Єдине, що він робить – це пропаганда та постійні повторення у дусі «ми встали з колін, ми велика країна, всі на нас нападають». Він зробив із Росії табір, на який нападають вороги».

Риторика путіна не змінилася з того часу, як він зайшов на престол расєйськой державності у 2000 році. Як дятел, більше двадцяти років лупає голови холопам різних поколінь, які свято вірять йому.

В Телеграм-каналі Феміністського антивоєнного опору – організації російських феміністок, що проводить протестні та мистецькі акції проти війни в Україні, опубліковане фото записки, яке залишили невідомі на могилі батьків президента росії владіміра путіна в Санкт-Петербурзі. У ній йшлося про таке: «Шановні батьки! Ваш син обурливо поводиться! Прогулює уроки історії, б'ється з сусідами по парті, загрожує підірвати всю школу! Застосуйте заходи!».

Немає нічого дивного й незрозумілого у чотирьох складових цієї записки: перша – «обурливо поводиться» – знаємо, друга – «прогулює уроки історії» – знаємо, ще й додамо – не знає її, але ВИБРІХУЄ, третя – «б'ється з сусідами» - знаємо, бачимо, відчуваємо, чинимо опір і даємо болючої «здачі», щодо четвертої – «загрожує підірвати всю школу» – ставимо діагноз – невиліковний – утилізувати!!!

Але не менш важлива ще одна складова, яка нібито лежить на поверхні, але про неї знають лише одиниці. Вона розкриває всі інші, вже відомі та зрозумілі всьому світу, і в ній заховані, як не прикро, відповіді на багато питань – батьки!

Увесь здоровий світ, а особливо ми, українці, 7 жовтня «вітали» і висловлювали «палкі» побажання у день 70-річчя путіну. А чи було йому справді 70?

Таке розслідування якраз і провела Крістіна Курчаб-Редліх. Вона зустрілася із справжньою матір'ю російського президента, Вірою Миколаївною, 1927 року народження, уродженкою села Терьохіно Пермського краю. Багато цікавого про його народження й дитинство довідалася від неї. Декілька сенсаційних аспектів з розслідування:

1) путін народився не 1952, а 1950 року;

2) місце народження не Ленінград, а Пермський край (батьківщина Сталіна);

3) байстрюк; важке дитинство;

4) всиновлений сім'єю родичів по матері, які проживали в Ленінграді.

А далі? А далі все відомо, лише багато чого залишається за лаштунками. Назовні – прояви хворобливих ознак ображеного в дитинстві хлопчика, які переросли в звірячі інстинкти монстра. Це все нагадує головного героя з твору «Хіба ревуть воли, як ясла повні?» І.Нечуя-Левицького Чіпку. Єдине, що різнить героїв різних часів – це епізодична боротьба за справедливість і відстоювання прав селян – першого, і бандитська, брехлива, потворна пиха завжди – другого. А все інше збігається: народження, образи, знущання, нестача любові кровних батьків, друзі, вбивства тощо.

Все, що сьогодні робить путін, вказує на чужде йому поняття «гуманізм», напротивагу таке рідне – жорстокість, цинізм, брехня… Це відголоски дитинства.      

У тому ж інтерв'ю польська журналістка наголосила, що не хоче помирати, не сказавши правди, яку знає про путіна. Велика кількість людей, які загинули не без його участі чи наказу, «це кладовище тих, про яких ніхто ніколи не чув. Це люди, які з ним працювали в Пітері, які раптом пропали, тому що забагато знали», – акцентувала вона.

Такий-то він – владімір путін, який приносить у світ свій брехливий «русский мір».

 Тетяна Ярошовець, українсько-польський Незалежний Медіа Форум 

На світлині рідна мати путіна Віра
Теги: IMF, Independent Media Forum,Незалежний український медіацентр у Європі,Незалежний Медіа Форум, Тетяна Ярошовець www.uacenter.media,Новини України та світу
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео