Герхард Шредер на гулянці в честь росії...

Герхард Шредер на гулянці в честь росії...
234775 ПЕРЕГЛЯДІВ

Путінські солдати вбивають українців, а в Німеччині – гуляння на честь росії. На ньому... Герхард Шредер

У посольстві росії в Берліні відбувся прийом з нагоди річниці перемоги Радянського Союзу над Німеччиною у Другій світовій війні. Серед гостей були німецькі політики, в т.ч. колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер і Александр Гауланд, а ще Тіно Хрупалла, повідомляє портал щоденника "Berliner Zeitung". Клаус Ернст зізнався, що приїхав «незважаючи на складну ситуацію через війну», оскільки «росія зіграла вирішальну роль у розгромі фашизму».

У вівторок у посольстві росії в Берліні відбувся прийом з нагоди річниці перемоги Радянського Союзу над Німеччиною в травні 1945 р. Серед гостей були німецькі політики, в т.ч. колишній канцлер Герхард Шредер і його дружина Со Йон Шредер-Кім, політики Олександр Гауланд і Тіно Хрупалла, Клаус Ернст з Лівої партії та колишній генеральний секретар СЄПН (Соціалістичної єдиної партії Німеччини, правлячої в Східній Німеччині) Егон Кренц.

"Хрупалла передав (російському) послу Нечаєву подарунок на знак вдячності за його звільнення від нацистського панування", - йдеться в тексті.

Клаус Ернст сказав Berliner Zeitung, що він приїхав «незважаючи на складну ситуацію через війну», оскільки «росія зіграла вирішальну роль у розгромі фашизму». Без перемоги росії його життя було б іншим, «тому сьогодні важливий день».

"На прийомі були присутні дипломатичні представники країн СНД, Азії, Латинської Америки, Африки та Близького Сходу, а також представник Китаю. Західні посли не прийшли на прийом на знак протесту проти російського вторгнення в Україну,"

– пише «Berliner Zeitung».

Niezalezna.PL - партнер Незалежного Медіа Форуму

Теги: Герхард Шредер, Агресія Росії в Україні, Незалежний Медіа Форум, Niezalezna.PL, SWS,Strefy Wolnego Słowa, IMF, Independent Media Forum, www.uacenter.media
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео