Мобільні вогневі групи ЗСУ збили вночі половину знищених дронів на київському напрямку – Наєв

Мобільні вогневі групи ЗСУ збили вночі половину знищених дронів на київському напрямку – Наєв
434293 ПЕРЕГЛЯДІВ
Мобільні вогневі групи ЗСУ збили вночі половину знищених дронів на київському напрямку – НаєвП'ять із 10-ти знищених силами оборони БПЛА на київському напрямку було збито мобільними вогневими групами, зазначив Наєв
Фото: Сергій Наєв / Facebook

У ніч на 11 лютого половину знищених ударних дронів-камікадзе, якими країна-агресор РФ атакувала Україну, збили мобільні вогневі групи. Про це у Facebook поінформував командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв.

"Сьогодні вночі на київському напрямку у ході чергового відбиття удару БПЛА типу Shahed-136/131 п'ять із 10-ти знищених силами оборони цілей було збито мобільними вогневими групами, що озброєні зенітними гарматами та великокаліберними кулеметами", – написав Наєв.

 КОНТЕКСТ

У ніч на 11 лютого російські окупанти атакували Україну 45 ударними дронами типу Shahed-136/131 із районів Балаклави та мису Чауда у тимчасово окупованому Криму, сили оборони знищили 40 БПЛА в межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Дніпропетровської та Херсонської областей, зазначили Повітряні сили ЗСУ.

Київська міська військова адміністрація не уточнила кількості російських дронів, що атакували столицю, але заявила, що всі Shahed було збито.

Теги: КОС, Командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України | Commander of the Joint Forces the AF of Ukraine

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео