Черчилль оприлюднював дійсні цифри вбитих, поранених і полонених

Черчилль оприлюднював дійсні цифри вбитих, поранених і полонених
194186 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зеленського порівнюють з Черчиллем.

Звісно, це порівняння має позитивну психотерапевтичну дію на воюючий Українській народ . Саме тому і порівнюють Зеленського з Черчиллем, і саме тому іноземні держави нагороджують Верховного найвищими державними нагородами. Дружній Україні світ авансує якість значення Зеленського в поборенні московії. Мотивація цього – викликати довіру українців до Верховного.

А от Верховний своєму народові не довіряє.

Черчилль під час найтяжчих для Великої Британії місяців війни з Гітлером, коли кількість людських втрат сягала тисяч і тисяч, ухвалив єдино правильне рішення: оприлюднювати дійсні цифри вбитих, поранених і полонених громадян королівства. Він своє рішення пояснив просто і чесно. Живі повинні знати і усвідомлювати рівень близькості загрози для себе, аби бути готовими повсякчас до опору ворогові і подолання загроз.

Нація королівства не зомліла від почутого, не впала на коліна з вимолюванням миру в Гітлера.

Зеленський, приховуючи дійсні масштаби людських втрат, правдивий стан протистояння, поділив країну надвоє – на воюючу частину і на частину, яка наживається на війні, жирує, кублиться, «кварталить» на 95-му, іншими словами –живе поза війною. Власне так є від самого 2014 року.

Невже Українській народ інакше відреагує на правду, ніж народ Великої Британії і не постане, як і той монолітом, без жодних паскудних винятків?!.

Валерій ІВАСЮК

Про автора: Валерій Івасюк –  киянин, народний депутат України 1-го скликання, доктор медичних наук, ексзаступник Міністра охорони здоров’я України, депутат Київської міської ради, радник Президента України.

 

Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео