Всеукраїнська премія для книги, підготовленої за участю Незалежного Медіа Форуму

Всеукраїнська премія для книги, підготовленої за участю Незалежного Медіа Форуму
221408 ПЕРЕГЛЯДІВ
Держкомтелерадіо: визначено лауреатів премії імені В’ячеслава Чорновола за 2023 рік

У жовтні 2023 року відбулось засідання комітету з премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики. Вів засідання голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

Після обговорення поданих на конкурс робіт члени комітету одноголосно ухвалили рішення про присудження цього року премії авторам книги «Україна: журналісти на передовій» - заступниці голови Київської організації НСЖУ Аллі Малієнко, завідувачу кафедри соціальної комунікації Інституту журналістики КНУ ім. Шевченка Юрію Бондарю, кандидату філологічних наук, доценту кафедри медіа комунікацій та комунікативних технологій Навчально-наукового інституту міжнародних відносин КНУ імені Шевченка Анатолію Яковцю. Книга вийшла у видавничому домі журналу «Пам’ятки України» в 2023 році за участю Незалежного Медіа Форуму і з передмовою його голови Ради, відомого українського письменника і дипломата Юрія Щербака.

Видання розповідає про журналістів, які з початку повномасштабної російської агресії боронять Україну як на інформаційному фронті, так і на полі бою. Книга містить журналістські матеріали, створені в різних жанрах. Окремий розділ складають матеріали, в яких вшановано пам’ять загиблих журналістів.

Книга розрахована на фахівців інформаційної сфери, професіональних журналістів і тих, хто хоче опанувати цю професію, а також на широке коло читачів.

Нагадаємо, премія імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики заснована Держкомтелерадіо і присуджується щороку до дня народження В'ячеслава Чорновола - 24 грудня у розмірі двадцяти тисяч гривень.

До конкурсного відбору на здобуття премії цього року було подано 17 робіт.

Інф. Держтелерадіо України

Теги: Держтелерадіо України,Премія імені В'ячеслава Чорновола,Алла Малієнко,Анатолій Яковець, Юрій Бондар, Юрій Щербак, Незалежний Медіа Форум, www.mediaforum.news, IMF, Independent Media Forum
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео