Микола ГОЛОМША: Коли ООН позбудеться рожевих окулярів?

Микола ГОЛОМША: Коли ООН позбудеться рожевих окулярів?
247922 ПЕРЕГЛЯДІВ

Коли ООН позбудеться рожевих окулярів? 

російська федерація, штучно створена імперія, віками намагалась завоювати Україну-Русь, знищити її ідентичність, історію, мову, культуру, державність. Останніх 30 років після відновлення Незалежності України, росія колаборантувала і корумпувала українську владу, засилала своїх «емісарів», які займались шкідництвом, а під виглядом приватизації стратегічних об’єктів – нищенням економіки, розпродажем державної власності, підривом її обороноздатності.

Брехлива інформаційна машина спотворювала у світі і оббріхувала Україну, приписуючи їй уявні негативи, брехливий «нацизм», неіснуючі злочини всередині країни, постійно втручалась і дотепер втручається у внутрішні справи України.

У 2014 році розпочала росія гібридну війну проти України, всупереч Статуту ООН і міжнародному праву, за мовчанки країн-підписантів Будапештського меморандуму і самої ООН анексувала український Крим та окремі райони Донецької і Луганської областей. А в кінцевій фазі своїх імперських намірів, відчуваючи цілковиту безкарність, огидно і цинічно, неспровоковано напала на Україну, своїми військами вторглась на територію України.

Ця, без перебільшення, терористична тиранія, яка не визнає міжнародне право і суд, рішень Генасамблеї ООН, вчиняє воєнні злочини та злочини проти людяності, самовільно «нарекла» себе правоспадкоємницею СССР і посіла місце члена Радбезу ООН.

Постає питання: що іще потрібно, щоб керівництво і Раббез ООН зняли рожеві окуляри та видворили із цієї організації відповідно до принципів міжнародного права і вимог Статуту ООН країну-терориста?!

Найцинічніше полягає в тому, що буквально скоро росію очікує головування в ООН. Тож яке визначення цієї країни - Члена Радбезу і самої ООН?.. 

Микола ГОЛОМША, правознавець, колишній перший заступник Генерального прокурора України (2003-2010, 2014-2019), член Ради Незалежного Медіа Форуму

На світлині автор

Теги: Микола Голомша,ООН , Агресія Росії в Україні, Незалежний Медіа Форум, IMF, Independent Media Forum, www.uacenter.media
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео