Звернення Миколи ГОЛОМШИ до українців світу

Звернення Миколи ГОЛОМШИ до українців світу
218975 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Звернення до українців світу Миколи ГОЛОМШИ,

вченого, правознавеця, колишнього першого заступника Генерального прокурора України (2003-2010, 2014-2019), члена Ради Незалежного Медіа Форуму

Більшість країн світу засуджує підрив рашистами Каховської ГЕС, але є сателіти кремля, корумповані ним, які кажуть, мовляв, ми ще не маємо достатньої інформації… Хоча всі вони засуджують вторгнення рашистів в Україну. 

Давайте поглянемо загально на цю ситуацію.

Каховська ГЕС перебувала на тимчасово окупованій території, дуже щільно охоронялась військами ворога, до якої Україна доступу не мала. Ударів снарядами й іншими засобами ураження не було. Та й ураження з повітря не дало б можливості знищити греблю до такого стану, щоб стався прорив води. Вибух був здетонований з середини, заміновано було машинне відділення і гідравліка, тож Каховська ГЕС повністю зруйнована і відновленню не підлягає.

Тепер як у класичному детективі: скажи мотив і я скажу, хто вбивця.

Мотив у рашистів простий - зупинити контрнаступ, який якраз у стані зав‘язки і орки вже почали скулити про нього повсюдно. Окрім цього, вони вирішили знищити все навколо за принципом «якщо не ми, то ніхто», ну і звісно ж підірвати можливості вирощувати врожаї, тому, що меліоративні системи, оснащення поливи - знищені.

У терористів завжди є бажання посіяти страх, щоб їх почали боятись, просили про перемовини і приймали поразку. Тут все очевидно і зрозуміло, що іще треба «окремим», які «ще не мають достатньої інформації»?

І хочеться жбурнути камінь в город Китаю й інших, які пропонують «перемовини» із залишенням рашистам тимчасово окупованих ними територій. «А ви залишили б окупантам, хоча клаптик своєї землі і людей?!».

А чи визнаєте ви принципи Міжнародного права? Закони суверенних держав? Чи визнаєте Статут ООН, чи визнаєте автономію і суверенітет держав ?

То про що до стиду ви пропонуєте - залишити терористу, агресору окуповані території і людей? Напевно, щось не так у головах таких порадників.

Давайте повертатись у русло дії Статуту ООН і законодавства, ну і звісно ж поважати принципи права! Може вже досить «стурбованності»? Вже пора жорстко не лише засуджувати, а карати фашистську росію та привести до дії рішення Генасамблеї ООН про вивід військ із усіх окупованих рашистами територій України?!

Для цього є всі важелі у Генсека ООН, поки ще не настав апокаліпсис.

Не маємо права знову «спустити» цю катастрофу на гальмах рашистського сценарію.

Підключайтесь всі українці світу, вимагайте покарання росії!

Особливо потрібно йти під стіни ООН і вимагати дієвого виконання рішення Генасамблеї щодо виведення рашистських військ з України!

Слава Україні!

 Микола ГОЛОМША

На світлині автор

 
Теги: Микола Голомша,ООН , Агресія Росії в Україні, Незалежний Медіа Форум, IMF, Independent Media Forum, www.uacenter.media,Каховська ГЕС
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео