Ірина ОМЕЛЬЧЕНКО: Перемогли ментально, переможемо і фізично

Ірина ОМЕЛЬЧЕНКО: Перемогли ментально, переможемо і фізично
408513 ПЕРЕГЛЯДІВ

 МИ УЖЕ ПЕРЕМОГЛИ ДУХОВНО І МЕНТАЛЬНО,

ПЕРЕМОЖЕМО Й ФІЗИЧНО!

 

 

Торік редакція газети «Україна молода» познайомила  читачів з поезією поетеси, учениці Майстрів Далекого Сходу Ірини Омельченко (ОМ-І-РА — сила слова, що випромінює Світло), які присвячені Україні і її захисникам.

Редакція газети також помістила фрагмент релігійно-історичного  дослідження поетеси (російською — спеціально для москалів) щодо пророцтв Іоанна Богослова про «Апокаліпсис», повний текст якого  опублікований у виданнях Цензор.Нет  і «Портал українських офіцерів»: «Украина – мессия человечества. Библия и война» (рекомендуємо прочитати!).

Нагадаємо, у квітні 2022 року в «УМ» були опубліковані її вірші у рубриці  «Нас не здолати нікому». Вони присвячені захисникам Маріуполя — воїнам Світла (воїнство Христа).

До Дня Незалежності «Україна молода» опублікувала вірші Ірини Омельченко під рубрикою «З Днем Народження, люба Україно!».

Зазначимо, що опубліковані вірші і дослідження Ірини Омельченко викликали лють і гнів на москальських болотах і в російській сатанинській церкві. Фейсбук-сторінку і інстаграм поетеси  обмежили. Дослідження «Україна Месія Людства» в росії не доступне, заблоковане. 

 У жовтні 2022 року «УМ» опублікувала цикл віршів Ірини Омельченко «Код українців» https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/170194).

Відгукнулася учениця Майстрів Далекого Сходу і на терористичний акт рашистів, які вночі 6 червня підірвали Каховську ГЕС і дамбу, дописом і віршом «Ми Переможемо» на своїй сторінці у Фейсбуці.

Редакція Незалежного Медіа Форуму пропонує читачам ознайомитися із зазначеним дописом і творчістю Ірини Омельченко (за вищезазначеними посиланнями).  

«МИ ПЕРЕМОЖЕМО!

Світ вперше зіткнувся з такою незрозумілою, неприборканою для нього силою, як Український народ.  

Які б жахливі, жорстокі, криваві випробування не підточували сьогодні наше коріння і не розривали наші серця на завтра ці кровоточачі рани стають залізними канатами, які тримають нас між небом і землею, переплавляючи біль на два почуття лють до осатанілого ворога і неймовірну жагу до Перемоги.

Ми дивуємо тебе, Світе, в якому мало хто здатен витримати навіть маленькі побутові незручності. Ми багато втратили і пережили, але, навіть, якщо ти, Світе, даєш нам зброю по чайній ложці і лише в  черговий раз непокоїшся та спостерігаєш за геноцидом українців і екоцидом нашої святої землі, періодично закликаючи до "кривавого миру" за рахунок наших територій, МИ ВСЕОДНО ПЕРЕМОЖЕМО.

Як би хто НЕ хотів цієї перемоги і НЕ відтягував її, МИ — ВИСТОЇМО І  ПЕРЕМОЖЕМО.

Наш шлях переможців визначений на Небесах, українці вже вписали  героїчні сторінки України в історію Світу на тисячоліття.

Відродилася нездоланна Духовна сила Український Народ, який робить, те, що не вдавалось нікому,хоронить назавжди криваву російську імперію зла і стає Духовним та інтелектуальним центром Європи в новому тисячолітті. 

МИ УЖЕ ПЕРЕМОГЛИ ДУХОВНО І МЕНТАЛЬНО, ПЕРЕМОЖЕМО Й ФІЗИЧНО!  

Велика земна і небесна вдячність нашим ЗСУ і їх Головнокомандувачу генералу Валерію Залужному, всім українцям, які залишилися в Україні і на своєму, долею обраному шляху працюють, допомагають, підтримують країну фізично, матеріально, морально, духовно, як тільки можуть!  

МИ ПЕРЕМОЖЕМО! 

Таке в житті буває лише раз, 

Здолати зло всесвітнє випав шанс,

Щасливий той, хто з Україною був,

Він подих Бога на собі відчув...».

 

 

З любов’ю і вдячністю до рідних дорогих українців

Ірина Омельченко (ОМ-І-РА — сила Слова, що випромінює Світло)

 

 

 

 

 

 

Теги: Ірина ОМЕЛЬЧЕНКО, Агресія Росії в Україні, Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum, IMF, www.uacenter.media,www.mediaforum.news
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео