Gazeta Polska Daily: Жодних змін на Заході

Gazeta Polska Daily: Жодних змін на Заході
366191 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жодних змін на Заході

Європарламент видав чергову, вже не одну за рахунком, резолюцію в драматичному тоні, в якій описується верховенство права, демократія, європейські цінності тощо, нібито порушені урядом у Варшаві. "На щастя", ці цінності були підтримані євродепутатами Євою Кайлі та Марком Тарабеллою, які, безперечно, вже відчули наслідки соціальної реабілітації бельгійської пенітенціарної системи та подбають про згасаючу опозицію в Польщі.

Адріан Станковскі

Якщо підрахувати кількість резолюцій, то стан верховенства права в Росії, на думку євродепутатів, у кілька десятків разів кращий, ніж у Польщі, оскільки про права людини в країні Путіна взагалі не йдеться.

Однак найжорсткіші пункти резолюції були присвячені новій комісії з розслідування російського впливу, що саме по собі доводить, наскільки сильним є проросійський вплив у Брюсселі.

Угруповання, яке тримає владу над Європою, вже добре знає, наприклад, стежачи за серіалом «Перезавантаження», що її фаворит Дональд Туск не обійдеться серйозною перевіркою щодо співпраці з Путіним, і це буде стимулом серйозно провітрювати європейські салони від російської залежності.

Різниця лише в тому, що справжні товстосуми, такі як Шредер чи Фійон, отримували від Путіна справді великі гроші, Туск – відносно невелику зарплату «короля Європи».

Gazeta Polska Daily  

партнер Незалежного Медіа Форуму

Теги: Адріан Станковскі, Gazeta Polska Daily, SWS, Strefy Wolnego Słowa, Independent Media Forum, IMF, www.mediaforum.news, Незалежний Медіа Форум
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео