Бестіарії. Ретроспектива фальсифікацій історичної пам’яті українського народу

Бестіарії. Ретроспектива фальсифікацій історичної пам’яті українського народу
245258 ПЕРЕГЛЯДІВ

Павло РОМАНЮК. Бестіарії. Ретроспектива фальсифікацій історичної пам’яті українського народу у сув’язі внутрішніх та зовнішніх загроз. Есеї і статті. – Київ, Видавничий дім журналу «Пам'ятки України», 2023. – 512с.

Видання цієї книги дістане бюджетне фінансування, якщо Ви особисто проголосуєте за нього за цим посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1vQUFyg0pTIOZNcmWl5aWUgMkOzPotLmyDMP1oPmKWaA/viewform?edit_requested=true

Павло РОМАНЮК – відомий український журналіст, публіцист та письменник. Протягом багатьох років був власкором газети “Культури й життя”. Його перу належить авторство кільканадцяти книг та величезної кількості статей, які спричиняли резонанс у культурних та політичних колах.

У своїй новій книжці Павло РОМАНЮК подає ретроспективу історичних подій ХІ-XXI століть, зокрема непримиренної, багатовікової, кривавої, жорстокої боротьби за існування та майбутню велич Української держави з Імперією Зла.

Історія як пружина: одні й ті ж події через різні проміжки часу, з незначними відмінностями повторюються. Саме зараз ми є свідками незбагненного повороту долі й відродження могутньої України-Русі в новому, техногенному світі. Але чорно-біла смуга трагічних падінь і героїчних піднесень, на жаль, ставить під питанням не тільки те, як виглядатиме майбутня країна, а й цілісність та безпеку усієї планети Земля.

Здавалось би, маленька держава, тільки богиня фатуму знову поставила її в епіцентр міжнародної політики й дала можливість здобути потрібну славу й велич для всесвітнього визнання та піднесення власної культури та економіки. Тому нині вирішується доля не тільки цілого народу, а й кожного українця, зокрема його подальший добробут та статус у суспільстві.

Однак на шляху до правди стоїть єдина перешкода – пост-ординська Московія, так звана біблійна Імперія Зла. Її тоталітарна машина, залишена в спадок від СРСР, продовжує колишню традицію фальсифікації минувшини в намаганні перешкодити відновленню історичної істини. Для того, щоб подолати триколірного упиря, “штучно створеним украм” потрібно розуміти межу між брехнею та дійсністю, і ця книга ставить собі за мету донести широким масам населення в простій манері справжнє обличчя національної історії.

 Це яскраве видання отримає путівку у світ, якщо Ви проголосуєте за нього за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1vQUFyg0pTIOZNcmWl5aWUgMkOzPotLmyDMP1oPmKWaA/viewform?edit_requested=true

На світлині Павло Романюк із колегою з редакції журналу "Памятки України" Владиславом Дяденчуком у своєму робочому кабінеті у Львові

Теги: ПАВЛО РОМАНЮК, Гримаси "русского міра", Незалежний Медіа Форум,Видавничий дім журналу Пам'ятки України, IMF, Independent Media Forum, www.mediaforum.news
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео