Niezależna.PL: Вигадки Ілона Маска в Аушвіці (Освєнцим)

Niezależna.PL: Вигадки Ілона Маска в Аушвіці (Освєнцим)
377593 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Niezależna.PL: Вигадки Ілона Маска

 

Ганна Шен (Niezależna.PL, 25.01.2024) пише, що під час недавнього візиту власника Тесли і Платформи Х Ілона Маска в колишньому нацистському концтаборі Аушвіц (Освєнцим) Маск заявив, що якби існували соцмережі, не було б Аушвіца…

В дійсності, констатує авторка, маємо і соцмережі, в тому числі у власності Маска, але водночас існують також концентраційні табори.

У СІНЬЦЗЯНІ (Уйгурський автономний округ КНР. – Ред) Комуністична партія Китаю ув’язнила в таборах від 1 до 3 мільйонів уйгурів, мусульман і християн. Так, так – в тому Китаї, в якому Маск веде свій бізнес – і тому мовчить на тему геноциду уйгурів.

Мільярдер намагається нас переконати, що соцмережі змінюють світ на краще. Звичайно, можуть це робити, але є також знаряддям дезінформації, маніпуляції і фейкових новин – наприклад, на платформі Х свою пропаганду поширює КПК. Події останніх тижнів у Польщі показують, що треба підтримувати зміст і консервативні ЗМІ в мережі.

Безправні дії уряду Дональда Туска вивели на вулиці Варшави 11 січня 2024 року 300 тисяч вільних поляків. Під тюрмами, де нелегально тримали депутатів (сейму. – Ред) Комінського і Вонсіка, збиралися сотні наших співгромадян. Але не лише протести є важливі. Це час для консервативних середовищ, аби збудувати силу нашого суспільства на зустрічах і з’їздах, – завершує авторка.

 

Єжи Слоневський, старший оглядач НМФ

Теги: Єжи Слоневський,Ілон Маск, Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum, SWS
Автор: uacenter.media

Незалежний Медіа Форум
www.uacenter.media
www.mediaforum.news
E-mail: [email protected]
Kyiv - Київ:  +38 067 461 6900
Варшава - Warszawa: +48 609 00 6656

Редакція Незалежного Медіа Форуму не завжди поділяє точку зору автора

© ICF "INDEPENDENT UKRAINIAN MEDIA CENTER IN EUROPE", 2022-2024
© POLSKO-UKRAIŃSKA FUNDACJA POKOJU CONCORDIA 818, 2023-2024

Мої відео